Ga naar de inhoud

Food cleaning, onze expertise

De normen rond hygiëne in de voedingsproductie zijn bijzonder streng. De afnemers vertrouwen op deze labels. U heeft er dus alle baat bij om de regels nauwgezet op te volgen. Niet altijd evident. Tijd, personeel, expertise... Ze ontbreken vaak om de normen op te volgen.

HACCP, audits, labo stalen en algemene organisatie rond uw productiehygiëne besteedt u beter uit aan experten. BOSS cleaning kan u helpen. 

food cleaning
omschrijving van de foto

Flexibel

Boss Cleaning is een zeer flexibel reinigingsbedrijf dat zich aanpast aan de werkomgeving en de tewerkstellingsuren van haar klanten. Het bedrijf begrijpt dat verschillende bedrijven in de voedselindustrie verschillende werktijden en -omstandigheden hebben, en streeft ernaar om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen. We werken ook 's nachts als dat beter uitkomt voor uw productieproces. Wordt er maar éénmaal per week gereinigd dan wordt de reiniging in het weekend ingepland. Weekendwerk schrikt ons niet af. Uw productieteam start elke morgen in schoon schip.

Gecertificeerd

Gecertificeerd

Boss Cleaning is een professioneel reinigingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het schoonmaken en desinfecteren van faciliteiten in de voedselindustrie. Het bedrijf voldoet aan strikte normen en richtlijnen voor hygiëne, veiligheid en kwaliteit....

omschrijving van de foto

Staalname met ATP-tester

ATP staat voor Adenosine Triphosphate, een energiemolecuul dat aanwezig is in alle levende cellen, inclusief bacteriën en andere micro-organismen. Om de gereinigde lokalen te controleren, worden dagelijks monsters genomen met behulp van onze ATP-tester.

Vul uw gegevens in om een prijsofferte te bekomen