Ga naar de inhoud

HACCP normen voor je bedrijf

Het is als ondernemer niet eenvoudig om de regels rond hygiëne op de professionele vloer na te leven. De wetgeving is streng en klanten eisen correcte producten. Terecht natuurlijk. HACCP-regels leiden klanten en afnemers naar betrouwbare producenten. 

Hoe kan je de HACCP-normen zonder stress nakomen?

Vraag een expert om een audit te doen en vertrouw het hele hygiëneplan en de uitvoering toe aan een professional.

Vraag een offerte

HACCP cleaning
omschrijving van de foto

Wat is HACCP?

HACCP staat voor “Hazard Analysis Critical Control Point”. Het is een gevarenanalyse met kritische controlepunten. Cruciaal om na te leven wanneer je voeding verwerkt of produceert, want in de voedingsindustrie wordt de HACCP preventieve referentiemethode streng toegepast.

omschrijving van de foto

Een HACCP audit

BOSS cleaning voorziet audits om de hygiëne op de werkvloer te analyseren. Het restulaat is een rapport met werkpunten en een concreet actieplan. Geen verrassingen wanneer de HACCP-inspectie langs komt. Een audit is de eerste stap naar een solide hygiëne-aanpak.

omschrijving van de foto

Labo testen

BOSS cleaning houdt continu de hygiënische kwaliteit in de gaten. Na het poetsen nemen onze deskundigen stalen om het aantal kiemen te tellen. Zo blijven we alert rond de uitvoering van ons gecertifieerd hygiëneplan. Om extra bacteriologisch onderzoek in te plannen kan u onze partner Normec contacteren