Ga naar de inhoud
BOSS Cleaning

Schoonmaak van

  • uw school
  • uw bedrijf
  • uw werkplaats
  • voedingsindustrie
  • uw kantoorruimte
  • uw event
  • uw school
Neem contact op

Onze diensten

Flexibel

Boss cleaning is een bedrijf dat flexibele werkuren en weekendwerk aanbiedt aan haar klanten. 

Flexibele uren: Boss cleaning streeft ernaar om aan de behoeften van haar klanten te voldoen door flexibele werkuren aan te bieden aan haar medewerkers. Dit betekent dat medewerkers kunnen worden gevraagd om op verschillende tijdstippen van de dag te werken, afhankelijk van de wensen van de klant. Dit kan variëren van vroege ochtenden tot late avonden, afhankelijk van de schoonmaakbehoeften van de klant. Medewerkers kunnen hun werkuren aanpassen op basis van de klantvraag en de vereisten van het schoonmaakproject.

Weekendwerk: Om aan de behoeften van klanten te voldoen, vraagt Boss cleaning haar medewerkers om ook in het weekend te kunnen werken. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij klanten die doordeweeks een drukke werkomgeving hebben en de voorkeur geven aan schoonmaakwerk in het weekend. Medewerkers kunnen worden gevraagd om op zaterdag en/of zondag te werken om aan deze vraag te voldoen. Dit betekend dat medewerkers flexibel moeten zijn met hun weekendplannen en bereid moeten zijn om op deze dagen te werken, indien nodig.

Communicatie en planning: Om flexibel om te gaan met de wensen van de klanten, heeft Boss cleaning een goed communicatie- en planningsproces. Dit houdt in dat klantverzoeken duidelijk worden gecommuniceerd aan de medewerkers, zodat zij hun beschikbaarheid en werkuren dienovereenkomstig kunnen aanpassen. Dit betekent ook dat er regelmatige communicatie is tussen het management, de klanten en de medewerkers om ervoor te zorgen dat de schoonmaakwerkzaamheden effectief worden gepland en uitgevoerd op basis van de flexibele behoeften van de klant.

Beschikbaarheid en bereikbaarheid: Om flexibel te zijn met uren en weekendwerk, Boss cleaning verwacht ook van haar medewerkers dat ze beschikbaar zijn en bereikbaar zijn voor communicatie. Dit betekent dat medewerkers flexibel moeten zijn met hun eigen beschikbaarheid en dat ze bereid moeten zijn om hun werkuren aan te passen op basis van de behoeften van de klant en het bedrijf. Medewerkers kunnen ook worden gevraagd om bereikbaar te zijn via telefoon of e-mail om snel te kunnen reageren op klantverzoeken en wijzigingen in de planning.

 

Contacteer ons

Flexible work hours