Ga naar de inhoud

ONZE DIENSTEN

Food cleaning, onze expertise

 

Als experts in het reinigen van vleestrommels en voedsellijnen begrijpen we het belang van een grondige en nauwgezette aanpak. Onze ervaren professionals zijn getraind in de nieuwste reinigingstechnieken en beschikken over de nodige apparatuur en materialen om zelfs de meest hardnekkige verontreinigingen te verwijderen. Bovendien streven we altijd naar een veilige en hygiënische werkomgeving, waarbij we voldoen aan de strikte regelgeving en normen in de voedingsindustrie. Door te kiezen voor onze reinigingsdiensten, kunt u erop vertrouwen dat uw voedselverwerkingsapparatuur grondig en professioneel wordt gereinigd, waardoor uw bedrijf zich kan richten op de productie van hoogwaardige en veilige voedingsmiddelen voor consumenten.

Vraag een vrijblijvende offerte 

omschrijving

Van plan tot uitvoering

Wij bieden een uitgebreid reinigingsplan aan voor voedselverwerkingsapparatuur, inclusief aangepaste werkprocedures die zorgen voor een grondige en consistente uitvoering. Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het plan continu en correct wordt nageleefd. Als u behoefte heeft aan een hygiëne-audit of bacteriologische tests wilt uitvoeren, zijn wij meer dan bereid om u te assisteren en te helpen bij het handhaven van een veilige en schone werkomgeving. Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar om te helpen bij het creëren van de best mogelijke hygiëne-omstandigheden voor uw bedrijf.

Heeft u vragen?
omschrijving

Hoogtewerken

Boss Cleaning heeft hooggekwalificeerde en gecertificeerde hoogtewerkers in dienst om op een veilige en efficiënte manier op hoogte te kunnen werken. Deze specialisten kunnen ook moeilijk bereikbare plaatsen reinigen, zoals plafonds, lichtstraten en ventilatiesystemen. Dit betekent dat alle delen van uw bedrijfsruimte grondig worden gereinigd en voldoen aan de hoogste normen voor hygiëne en veiligheid. Door gebruik te maken van onze hoogtewerkers, zorgen we ervoor dat alle hoeken en gaten worden schoongemaakt en dat er geen vuil blijft hangen op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn. Dit geeft u de gemoedsrust dat uw bedrijfsruimte altijd schoon en veilig is voor uw medewerkers en klanten.

omschrijving