Ga naar de inhoud
BOSS Cleaning

Schoonmaak van

  • uw school
  • uw bedrijf
  • uw werkplaats
  • voedingsindustrie
  • uw kantoorruimte
  • uw event
  • uw school
Neem contact op

Onze diensten

Hygiënenormen

Boss Cleaning is een professioneel reinigingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het schoonmaken en desinfecteren van faciliteiten in de voedselindustrie. Het bedrijf voldoet aan strikte normen en richtlijnen voor hygiëne, veiligheid en kwaliteit, waardoor het een betrouwbare keuze is voor bedrijven in de voedselverwerking, productie, distributie en horeca.

Als vakkundig reinigingsbedrijf voor de voedselindustrie, hanteert rigoureuze veiligheidsprotocollen om ervoor te zorgen dat alle reinigingsprocessen voldoen aan de wettelijke vereisten en industrienormen.Het team van hoogopgeleide en ervaren professionals van Boss Cleaning maakt gebruik van geavanceerde apparatuur, technieken en reinigingsmiddelen die veilig zijn voor gebruik in de voedselomgeving en die effectief zijn in het verwijderen van vuil, vet, bacteriën en andere verontreinigingen.

Boss Cleaning hanteert rigoureuze veiligheidsprotocollen, waaronder HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) en GMP (Good Manufacturing Practices). Daarnaast neemt het bedrijf de verantwoordelijkheid voor het voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Halal, BRC (British Retail Consortium), IFS (International Featured Standards), FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) en andere relevante normen serieus tijdens het uitvoeren van reinigingsdiensten.

Naast het reinigen van de fysieke faciliteiten, kan Boss Cleaning ook periodieke inspecties en audits uitvoeren om ervoor te zorgen dat de hygiëne- en schoonmaakprotocollen van een bedrijf aan de normen voldoen. Het bedrijf kan ook advies en training bieden aan medewerkers over de beste reinigingspraktijken en het belang van voedselveiligheid.

Als een vertrouwde partner voor bedrijven in de voedselindustrie, draagt Boss Cleaning bij aan het waarborgen van de kwaliteit, veiligheid en hygiëne van voedselproducten en het voldoen aan de strenge eisen van de voedselregelgeving en normen.

Contacteer ons

omschrijving