Ga naar de inhoud
BOSS Cleaning

Schoonmaak van

  • uw school
  • uw bedrijf
  • uw werkplaats
  • voedingsindustrie
  • uw kantoorruimte
  • uw event
  • uw school
Neem contact op

Onze diensten

Strenge reinigingsnormen

Boss Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van voedselgerelateerde omgevingen, waaronder voedselproductiefaciliteiten en voedselverwerkingsbedrijven. Bij Boss Cleaning begrijpen we de cruciale rol die een schone en hygiënische omgeving speelt bij het waarborgen van de veiligheid van voedsel en het handhaven van de regelgeving in deze sector.

Ons team van ervaren en goed opgeleide professionals beschikt over de nieuwste apparatuur en technieken om de hoogste normen van hygiëne en reinheid te bereiken. Wij bieden een uitgebreide reeks diensten, waaronder algemene schoonmaak, dieptereiniging, desinfectie, schimmelverwijdering en meer, om aan al uw reinigingsbehoeften te voldoen.

Bij Boss Cleaning hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak en werken we nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte reinigingsoplossingen te bieden die passen bij hun specifieke behoeften en budget. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij het behouden van een schone, veilige en hygiënische omgeving voor uw voedselgerelateerde faciliteit.

Boss Cleaning voldoet op voortreffelijke wijze aan de strenge reinigingsnormen van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV), de Internationale Federatie voor Standaardisatie (IFS) en de Halal-richtlijnen.

Reinigen Koelelementen

Koelelementen

We zijn ook gespecialiseerd in het reinigen van verdampers en koelelementen. Deze zijn essentieel voor de koeling en opslag van voedsel en het is belangrijk dat ze regelmatig worden gereinigd.

voedselverwerkingsapparatuur

Apparatuur

Het is ook cruciaal om voedselverwerkingsapparatuur zoals transportbanden en voedsellijnen regelmatig schoon te maken. Wij kunnen u ook hiervoor bijstaan.

Office cleaning

Kantoren

Het is altijd gezelliger vertoeven als het netjes is. Ook voor uw werknemers is dat het geval. Een propere werkplek is gezonder en geeft meer ruimtelijke beleving. Dat resulteert in de productiviteit.

Onze BOSS app

Een primeur in onze sector is ons eigen cloud software voor administratie en projectmanagement, de BOSS app.

Dit platform biedt een open en transparante communicatie tussen u, de klant, en BOSS Cleaning. Van audit tot labo (vb voor testen van kiemgetallen), van planning tot checklist. De webapplicatie biedt alle informatie in een gebruiksvriendelijke en beveiligde omgeving.

Registreer u
omschrijving

Ons motto

 

“Ik wil mijn klanten een correcte dienstverlening bieden. Een onevenaarbare service bieden is belangrijk voor mij. De BOSS app is daar een voorbeeld van. Ook onze technieken staan op punt en zijn uiterst betrouwbaar. De schoonmaak binnen een bedrijf mag nooit een bekommernis zijn. Dat is mijn motto.”

- Mustafa Kaya, CEO BOSS Cleaning

Over ons
Mustafa Kaya, CEO Boss Cleaning