Ga naar de inhoud
BOSS Cleaning

Schoonmaak van

  • uw school
  • uw bedrijf
  • uw werkplaats
  • voedingsindustrie
  • uw kantoorruimte
  • uw event
  • uw school
Neem contact op

Onze diensten

Samenwerking met

Normec

Bij Boss Cleaning begrijpen we het belang van transparantie en het leveren van hoogwaardige diensten aan onze gewaardeerde klanten. Daarom hebben we in samenwerking met Normec een speciale regeling opgezet om maandelijkse laboratoriumrapporten aan te bieden aan bedrijven die aan bepaalde criteria voldoen.

Wanneer een bedrijf klant wordt bij ons zorgen we ervoor dat er regelmatig monsters worden genomen van onze reinigingsprocessen en -resultaten. Deze monsters worden vervolgens geanalyseerd in het laboratorium van Normec, waar ze grondig worden getest op verschillende kwaliteitsparameters.

Het laboratorium geeft een rapport met de resultaten, die Boss Cleaning grondig analyseert om de efficiëntie van onze reinigingsmethoden te beoordelen, mogelijke verbeteringen te identificeren en de naleving van normen en regelgeving te waarborgen, zowel voor ons als voor onze klanten. Dit bevordert een nauwkeurig inzicht in onze reinigingsprestaties en de mogelijkheid tot verbetering waar nodig.

We willen onze klanten een extra waarde bieden en hen helpen bij het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van hun omgeving. We geloven dat transparantie en continue monitoring essentieel zijn voor het leveren van uitstekende diensten, en het maandelijkse laboratoriumrapport stelt ons en onze klanten in staat om samen te werken aan voortdurende verbetering.

Bij Boss Cleaning en Normec streven we naar een duurzame en vruchtbare samenwerking met onze klanten, waarbij we hen ondersteunen bij het behalen van hun kwaliteitsdoelstellingen.

We zijn verheugd om dit extra voordeel aan te bieden aan bedrijven die aan de vereisten voldoen, en we kijken ernaar uit om nauw met hen samen te werken om de hoogste normen van kwaliteit en expertise te handhaven.

Maak een afspraak

omschrijving