Ga naar de inhoud

De Boss app

We zijn verheugd te melden dat we met succes de Boss App gebruiken, en onze klanten ervaren talloze voordelen bij het raadplegen van deze app.

Onze klanten waarderen vooral de ongekende gebruiksvriendelijkheid van de Boss App. Deze intuïtieve interface maakt het voor onze klanten eenvoudig om toegang te krijgen tot verschillende partijen, wat zorgt voor vlotte communicatie en samenwerking. Met functies zoals de chatfunctie kunnen ze snel en efficiënt communiceren, terwijl de auditfunctie hen in staat stelt gedetailleerde reinigingen op te volgen.

Een ander hoogtepunt van de Boss App is de mogelijkheid voor onze klanten om laboratoriumrapporten te uploaden waardoor wij real-time inzicht hebben in de kwaliteit en veiligheid van onze processen. Dit draagt bij aan een gestroomlijnde en verantwoorde werkwijze.

Bovendien biedt de Boss App onze klanten de mogelijkheid om de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse reiniging van de desbetreffende ruimtes en machines op te volgen. Deze rapporten kunnen worden gedownload om aan de controlerende instanties voor te leggen. Dit zorgt voor een efficiënter en effectiever beheer van onze reinigingsprocessen.

De Boss App maakt het ook voor onze klanten gemakkelijk om alle benodigde certificaten en vergunningen te raadplegen. Met slechts een paar tikken kunnen ze alle vereiste documenten en referenties ophalen, wat essentieel is om te voldoen aan de geldende regelgeving en normen. Dit draagt bij aan de transparantie en naleving van de voorschriften in onze branche.

De Boss App heeft daarmee bewezen een onschatbaar instrument te zijn voor onze bedrijfsactiviteiten, en onze klanten zijn blij met de uitstekende resultaten die we behalen, dankzij de efficiëntie, kwaliteit en naleving van onze reinigingsdiensten.

Maak alvast een account aan en we informeren u van zodra de app actief is. 

Boss app

Laat uw gegevens na